Tra le piume e i petali rosa del Fourseasons

31 Gennaio, 2022 Published in Food & Beverage | hotel

Abbracciati da una nuvola rosa fatta di piume e fiori delicati ci godiamo momenti di piacere al Four Seasons. L’atmosfera raffinata e le piacevoli note musicali fanno da cornice ad un calice di Ca del Bosco Vintage Collection del 2016, accompagnato da alcuni finger food davvero sfiziosi. Bignè al nero di seppia con caviale, flan di verdure con tartare di tonno, croccante allo zafferano con tapioca. Grazie al Bar Manager Luca Angeli per la squisita accoglienza e a Laura Lavinia Frati per la bella compagnia.

Embraced by a pink cloud of feathers and delicate flowers we enjoy moments of pleasure at the Four Seasons. The refined atmosphere and the pleasant DJ Set frame a glass of 2016 Ca del Bosco Vintage Collection, accompanied by some really tasty finger food. Puffs with cuttlefish ink with caviar, vegetable flan with tuna tartare, crispy saffron with tapioca. Thanks to the Bar Manager Luca Angeli for the exquisite welcome and to Laura Lavinia Frati for the beautiful company.

ww.fourseasons.com/milan/ www.facebook.com/FourSeasonsHotelMilanwww.facebook.com/dolcissimame.it

Leave a Comment

Your email address will not be published. The mandatory fields are marked with *