White Truffle Night

17 Novembre, 2022 Published in Food & Beverage | hotel | Restaurants

Un luogo magico nel quale assaporare uno stile elegantemente senza tempo e dal sapore autenticamente italiano. Abbandonare per un attimo la frenesia della città per immergersi, anche solo per una sera, nell’atmosfera di un maniero di campagna circondato da una natura meravigliosa sulle rive del lago. La sera di sabato 26 novembre il PASSALACQUA aprirà le sue porte anche a chi non vi soggiorna per uno speciale White Truffle dinner. Un menù di 4 portate preparate dalle sapienti mani di 3 chef, tra questi l’executive Chef Mauro Verza, per apprezzare uno dei tesori della nostra terra, il tartufo bianco. Un’occasione per coccolare il nostro palato e per sublimare i nostri sensi.

Il menù è accattivante, una piccola anticipazione: Risotto alla zucca, pecorino mezzano, tartufo; Fungo di cardo in due consistenze, spuma di patate sifonata, tartufo.

Se desiderate maggiori dettagli o prenotare, scrivete a foryou@passalacqua.it o chiamate allo 031-44311, se vi fa piacere dite che ne avete letto da me 🙂

“I golosi di tutte le epoche non hanno mai pronunciato il nome del tartufo senza portare la mano al cappello.” (Alexandre Dumas)

Photo credits: © Enrico Costantini – © Giacomo Albo

A magical place in which to enjoy an elegantly timeless style with an authentically Italian flavor. Leave for a moment the hustle of the city to immerse oourself, even if only for one evening, in the atmosphere of a country manor surrounded by wonderful nature on the shores of the lake. On the evening of Saturday, the 26th of November, the PASSALACQUA will open its doors to all for a special White Truffle dinner. A 4-course menu prepared by the skilled hands of 3 chefs, among them the executive Chef Mauro Verza, to appreciate one of the treasures of our land, the white truffle. An opportunity to pamper our palate and to sublimate our senses. The menu is captivating, a small anticipation: Risotto with pumpkin, pecorino mezzano, truffle; Thistle mushroom in two consistencies, siphoned potato mousse, truffle. If you want more details or book, write to foryou@passalacqua.it or call 031-44311, if you like say that you have read about it on my blog 🙂  “The sweet tooth of all ages have never pronounced the name of the truffle without bringing their hand to the hat.” (Alexandre Dumas)
Photo credits: © Enrico Costantini – © Giacomo Albo

www.facebook.com/passalacqualakecomowww.passalacqua.itwww.facebook.com/dolcissimame.it/

Leave a Comment

Your email address will not be published. The mandatory fields are marked with *

Captcha in caricamento...